عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟ در هر شغلی که افراد بیش از ۱۵ دقیقه در معرض نویز یا صدای ۸۵ دسی بل و بالاتر آن قرار می‌گیرند خطر بزرگی برای سلامت شنوایی آنها محسوب می‌شود. مگر اینکه زمان قرار گرفتن در معرض صدا را به نصف کاهش دهند. شاید این سؤال مطرح شود که ۸۵ دسی بل چه میزان صدا است؟ مثال ساده همان صدای نه چندان خوشایند کودک نوپا که برای خوردن میان وعده ایجاد می‌کند چیزی در حدود ۸۵ دسی بل می‌باشد. در این مقاله قصد داریم مشاغلی را که باید از گوشی صدا گیر در آن استفاده شود همراه با انواع گوشی‌های صدا گیر را بیان کنیم. در پایان فروشگاه ایمن گستر دانیال به‌عنوان یک مرکز معتبر در فروش انواع تجهیزات ایمنی از جمله گوشی‌های صدا گیر به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید گوشی استاندارد و مرغوب که مناسب برای حفظ سلامت گوشتان است تهیه کنید.

چه مشاغلی باید برای حفظ سلامتی از گوشی صدا گیر استفاده کنند؟

 

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟
عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

در زیر به چند مورد از مشاغلی که استفاده از گوشی‌های صدا گیر برای کارکنان آن لازم است را نام می‌بریم:

  • کارکنان تعمیر و نگه‌داری هواپیما
  • کارگران ساختمانی در طول پرسه تخریب باید از گوشی استفاده کنند.
  • معدنچیان و کارگران جاده و راه سازی که روزانه با سر و صدای زیاد وسایل تخریب و دریل سر و کار دارند.
  • چوب برها و نجارها
  • کارگران راه آهن
  • کشاورزانی که معمولاً از تراکتور و کمباین برای شخم زدن زمین استفاده می‌کنند باید از گوشی صدا گیر استفاده کنند. در غیر این‌صورت همین کار به مرور زمان آسیب جدی به شنوایی آنها وارد خواهد کرد.
  • سربازان و نظامیان در هنگام انجام انواع مانورهای نظامی که با سر و صدا همراه است. در این شرایط افراد در میان صدای تیر اندازی انفجار و انواع غرش هواپیما، کشتی، بمب‌های دست ساز و.. قرار می‌گیرند. در صورت عدم رعایت نکات ایمنی سلامتی شنوایی افراد قطعاً آسیب خواهد دید.
  • جوشکاران، آهنگران و فلز کاران بیشتر از هر قشری نیاز به‌داشتن گوشی صدا گیر دارند.

معیارهای قابل قبول برای سنجش سطح صدا در محیط‌های کار

با انجام آزمایش‌های که درباره سطح صدا از طریق تجهیزات مخصوص الکتریکی در محل‌های مختلف کاری انجام می‌شود می‌توان کارگران و کارکنان را تشویق به استفاده از تجهیزات ایمنی مانند گوشی صداگیر کرد. حتی استفاده از صدا سنج که دارای کارکرد راحتی است می‌تواند برای سنجش مفید باشد. اما به‌طور کلی اداره ایمنی و بهداشت شغلی افراد که در گروه‌های زیر با صدای مشخص مشغول به فعالیت هستند تشویق می‌کند تا از برنامه محافظت شنوای استفاده کنند:

  • محیط‌های که در آن کارکنان و کارگران در معرض صدای بالای ۸ دسی بل به‌مدت ۸ ساعت یا بیشتر هستند.
  • محیط‌های صنعتی که افراد در معرض صدای ۹ دسی بل به‌بالا به‌مدت ۸ ساعت هستند.
  • اگر مدیران و مهندسان مسئول نتوانند کنترل صدای محیط را به حد استاندارد و قابل قبول کاری برسانند باید کارکنان را ملزم به استفاده از تجهیزات ایمنی از جمله گوشی صدا گیر کنند.

انواع گوشی‌های صدا گیر

 

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟
عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

در زیر به چند نمونه از گوشی‌های صدا گیر که هر کدام مخصوص و مناسب با شرایط  کاری افراد و میزان بلندی صدا در محیط است را معرفی می‌کینم:

گوشی صداگیر پلیمری

این نوع از گوشی از نوعی ماده پلاستیکی منعطف ساخته می‌شود. این گوشی با کمی فشار وارد گوش شده و صدا را کم  می‌کند. جنس این گوشی‌ها طوری است که به‌خوبی قابل شستشو بوده، طول عمر بالایی دارند و در برابر عوامل بیرونی و فشار تکه تکه نمی‌شود.

گوشی صدا گیر اسفنجی

 

عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟
عدم استفاده از گوشی صداگیر در کدام شغلها به شما آسیب میزند؟

جنس این گوشی اسفنج است و راحت درون گوش قرار می‌گیرد. به‌دلیل اسفنجی بودن این گوشی جریان هوا میان ناحیه گوش داخلی و گوش بیرونی قرار می‌گیرد که برای گوش‌های حساس وسیله‌ای عالی است. اما این گوشی قابل شستشو نیست و در مدت زمان مشخصی باید آن را تعویض کرد. این گوشی ظریف است و با وارد شدن فشار بر آن تکه تکه می‌شود. گوشی اسفنجی سبک وزن است و فضای کمی را اشغال می‌کند. برای موقعیت‌های مانند مانورهای نظامی و جنگی و هر کاری که نیازمند حرکت‌های شدید بدنی است این نوع از گوشی صداگیر محدودیتی برای فرد ایجاد نکرده و بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گوشی صداگیر ایر ماف

برای محیط‌های صنعتی و بزرگ گوشی صداگیر ایرماف بسیار مناسب است. این گوشی روی گوش قرار می‌گیرد و مثل هدفون فضای بیرونی گوش را می‌پوشاند و حجم صداهای بلند را بسیار کم می‌کند. این گوشی برای محیط‌هایی که صدا بسیار بلند است مناسب می‌باشد. حتی در محیط‌های کارگاهی که ممکن است دمای هوا پایین باشد شرایط مناسبی را برای محافظت از گوش فراهم می‌کند. هم سبب ایمنی در برابر صداهای بلند و هم سبب گرم نگه‌داشتن گوش می‌شود.

نکات مهمی که در هنگام خرید گوشی صداگیر باید مورد توجه قرار بگیرد

  • همیشه جنس‌های نامرغوب که مواد اولیه آنها درجه دو یا درجه سه است برای بدن ضرر دارد. جنس گوشی باید از مواد مرغوب باشد.
  • محافظ‌های گوشی باید دارای بسته بندی باشند تا از گردو غبار محیط در امان بمانند.
  • همیشه مدت زمانی که باید از محافظ گوش استفاده کنید را در نظر داشته باشید.
  • در صورت داشتن ضعف شنوایی سعی کنید در ابتدا با پزشک مشورت کنید تا پس از معاینه بهترین محافظ را به شما معرفی کند.

عوارض استفاده از گوشی صداگیر

استفاده از این وسیله ایمنی در کنار مزایای زیادی که برای حفظ سلامت شنوایی فرد دارد دارای محدودیت‌هایی نیز هست. مثلاً فردی که دچار پارگی پرده صماخ است یا التهابی در کانال گوشش دارد، گوش‌های عفونی و دارای ترشحات زیاد باید در استفاده از این وسیله حتماً با پزشک مشورت کرده و جوانب احتیاط را رعایت کنند.

ایمن گستر دانیال فروشگاه معتبر تجهیزات ایمنی در تهران

ایمن گستر دانیال تولید کننده انواع لباس کار مخصوص آقایان و لباس کار مخصوص بانوان و انواع لوازم ایمنی مخصوص و مناسب هر کار و حرفه است. شما می‌توانید با مراجعه حضوری به فروشگاه ما واقع در تهران و یا از طریق وب سایت و پیج اینستاگرامی همه لوازم و تجهیزات ایمنی این فروشگاه را همراه با قیمت آنها مشاهده کنید و خرید آنلاین تجهیزات ایمنی خود را در کمترین زمان ممکن و به‌صورت تلفنی و آنلاین انجام دهید. همه تولیدات این مجموعه معتبر دارای ضمانت نامه سلامت و کیفیت کالا می‌باشند. سال‌هاست مشتریان با خیالی آسوده این لوازم ایمنی را به‌صورت کلی و جزئی سفارش می‌دهند. شما انواع گوشی صدا گیر را از این فروشگاه پوشاک کار در تهران که شامل موارد زیر است را می‌توانید تهیه کنید:

  • گوشی ایمنی پلتور
  • گوشی اسمارت فیت
  • محافظ گوشی آلوکس
  • گوشی گیر اسفنجی کانا سیفت
  • محافظ گوشی تری ام
  • گوشی اسفنجی کاناسیف
  • گوشی صداگیر اخوان

شما قوی‌ترین گوشی صداگیر با قیمتی مناسب و منصافانه را می‌توانید از تولیدی ایمن گستر دانیال برای خود یا کارکنان مجموعه‌تان خریداری کنید. در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای ما در فروشگاه آماده هستند تا به سؤالات شما پاسخ دهند.

در پایان باید این نکته یا دوباره یادآورشویم که اگر هر اتفاقی برای سلامت اعضای حساس مثل گوش بیفتد ممکن است جبران پذیر نباشد. بی‌تردید پیشگیری از آسیب برای حفظ شنوایی بسیار بهتر و حیاتی‌تر از درمان کم شنوایی است. توصیه می‌شود با توجه به محیط کاری‌تان از گوشی صداگیر مناسب و استاندارد خود استفاده کنید.



بیشتر بخوانید:

تجهیزات ایمنی اصلی در آتش نشانی را بلدید؟

فروشگاه تجهیزات ایمنی در تهران

تاثیر کفش کار در ایمنی

پیشگیری و کنترل حریق چطور و چگونه؟

ایمنی و بهداشت محیط کار چیست؟

تجهیزات ایمنی برق کاری را بشناسید

تفاوت کپسول آنش نشانی پودری و گازی

۴ نکته طلایی در آموزش تجهیزات ایمنی به کودکان



 

چت آنلاین